De sponsorcommissie heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd! Hieronder vind je alle ontwikkelingen en daarbij behorende voordelen voor jou en de vereniging!

Sponsorkliks
Enige tijd geleden heeft HV Nieuwegein zich aangesloten bij Sponsorkliks. Heel simpel: als je via de button sponsorkliks op onze site naar jouw favoriete webwinkel gaat en daar een bestelling doet, krijgt de vereniging een kleine commissie van het bedrag dat je uit geeft! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Alle kleine beetjes samen maken het al snel een leuk bedrag! Doe dit dus vooral! Op de website van Sponsorkliks vind je de deelnemende webshops zoals bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl en nog veel meer!

Smart Fit
Ook is HVN een samenwerking aangegaan met Smart Fit Nieuwegein. Je kunt bij Smart Fit onbeperkt fitnessen op elk gewenst moment en dus fit aan het komende seizoen beginnen! Als je bij je aanmelding een jaarlidmaatschap afsluit en aan kunt tonen dat je lid bent van HVN, betaal je €200,00 per jaar (in plaats van €263,88). Dat is maar 16,67 per maand! (Eerste maand pinnen bij Smart Fit). Als je voor 1 augustus lid wordt, hoef je geen inschrijfkosten á €25 euro te betalen! Je betaald wel eenmalig €10 voor een Smartband welke toegang geeft tot Smart Fit. Voor €1 per keer kun je deelnemen aan groepslessen. Hier hoef je dus geen extra abonnement voor af te sluiten! Dit is vanaf 15 jaar of onder begeleiding, want Smart Fit heeft zelfs lessen voor onze jonge leden!
De mogelijkheden zijn:
• 6 tot 12 jarigen speciale groepslessen onder begeleiding van een instructeur
• 12 tot 15 jarigen onder begeleiding van een volwassene (een ouder die lid is/wordt) fitnessen en groepslesen
• Vanaf 15 jaar zelfstandig fitnessen en deelnemen aan groepslessen
Ook ouders en thuiswonende broertjes en zusjes of je kinderen kunnen van deze aanbieding gebruik maken. Heb je interesse, ga dan langs met je digitale NHV-pas.

Ben je al lid, dan kan je het abonnement in overleg met Smart Fit omzetten. En wat een leuke bijkomstigheid is voor de vereniging, los van fitte leden, is dat wij voor elk afgesloten jaarabonnement een bedrag krijgen! zie hier de Flyer

Webshop
Natuurlijk wil je in fijne sportkleding lekker aan de slag gaan! Als het goed is heb je de site nog openstaan om naar de Sponsorkliks te kijken...! Daarboven vind je de button naar onze webshop. Hier kun je met korting sportkleding aanschaffen en ook hiervoor geldt dat de vereniging een percentage van het door jou besteedde bedrag krijgt! Een win-winsituatie dus!