We vallen maar meteen met de stoute sportschoenen in huis: HV Nieuwegein is op zoek naar sponsoren en waar beter te zoeken dan bij onze eigen (ouders van) leden?!
Heb jij een eigen bedrijf of wil je als particulier sponsoren, bijvoorbeeld als familie of gezamenlijk als ouders? Dat kan! Je kan op allerlei manieren sponsoren.

Je kunt hierbij denken aan:
- Het sponsoren van een team; je komt dan met je logo/korte tekst op de shirtjes of de door jou gekochte trainingspakken van het team dat je wilt sponsoren
- Je kunt bordsponsor worden door het sponsoren van een reclamebord die in de sporthal of op de hekken rondom te buitenvelden komt te hangen
- Je kunt een bijdrage leveren (in geld of goederen) aan 1 van de evenementen die HV Nieuwegein organiseert voor alle leden
- Je kunt als persoon/gezin/team/enz. clubkanjer worden, je/jullie naam komt dan op het clubkanjerbord in de kantine

Dit zijn enkele voorbeelden van manieren waarop gesponsord kan worden. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk en zijn we altijd bereid mee te denken als je ideeën hebt waar wij nog niet aan gedacht hebben!

Heb je vragen of ideeën, wil je een team of een andere activiteit van HV Nieuwegein sponsoren en/of wil je ons sponsordocument ontvangen? Laat het ons dan weten via sponsoring@hvnieuwegein.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!