HV Nieuwegein is op zoek naar een nieuwe voorzitter voor onze Technische Commissie (TC). Als voorzitter van de TC maak je ook deel uit van het hoofdbestuur van de vereniging.

De TC is het kloppend hart van onze vereniging, zonder deze commissie kunnen wij niet (genieten van het) handballen! Wat doet de TC zoal?
- Zorgen dat iedereen binnen HV Nieuwegein op zijn of haar niveau kan handballen
- Het zoeken en aanstellen van trainers en coaches
- Het aanmelden van teams bij de bond voor de competitie incl. de sterkte indeling teams
- Het bepalen en invullen van de teamopgaves voor zowel het veld- als zaalseizoen
- Het Technisch Beleidsplan uitdragen en bewaken binnen de vereniging
- Het opstellen van trainings- en wedstrijdtijden, zowel in de zaal als op het veld
- Organiseren van verschillende contactmomenten met de trainers en coaches

Als voorzitter van de TC houd jij je vooral bezig met onderstaande taken:
- Het aansturen van de technische commissie
- Het voorzitten van de TC-vergaderingen
- Het Technisch Beleidsplan (actualiseren), uitdragen en bewaken binnen de vereniging
- Zorgen voor een goede communicatie tussen het bestuur en de TC
- Indien er problemen zich voordoen van technische aard, deze problemen oplossen, eventueel met behulp van andere TC-leden of hulp vanuit het bestuur

De TC vergadert ongeveer 1 keer per 6 weken, afhankelijk van de drukte. Het hoofdbestuur van de vereniging vergadert ook 1 keer per 6 weken. Samen met de andere werkzaamheden zorgt dit ervoor dat je zo’n 1 á 2 uur per week met de vereniging bezig bent.

Heb je interesse in of een tip/vraag over deze functie, neem dan contact met ons op via info@hvnieuwegein.nl!

Hopelijk tot snel!

Sportieve groet,