Wil jij onze vereniging financieel steunen zonder dat het jou geld kost? Met SponsorKliks kan dat vanaf nu! 

Klik op de button van Sponsorkliks via de homepage en bestel bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd.nl. Wij ontvangen hiervoor dan geld in de clubkas! Via de categorieĆ«n boven in het menu kan je bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook de vereniging! En nogmaals, het kost je niets extra! Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van! Let op: geen commissie op boeken! In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Hoe het werkt? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op onze bankrekening. Wil jij ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina HV Nieuwegein, bereikbaar via de button op de site. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen!

Door samen te werken hopen we onze sponsorinkomsten te vergroten en dat komt uiteindelijk de vereniging weer ten goed! En win, win, win situatie dus!